Skip to main content Scroll Top

Kuşburnu Tohumu Yağı

Kuşburnu Tohumu Yağı, kuşburnu tohumlarının (Rosa canina L.) soğuk pres yöntemiyle işlenmesi sonucu elde edilen, doğal bileşen profilini koruyan bitkisel bir yağdır. Özellikle yüksek çoklu doymamış yağ asidi kompozisyonu ile doğal A ve E vitamini içeriği sayesinde kozmetik ve takviye edici gıda endüstrilerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Ağırlıklı olarak Linoleik Asit (Omega-6) ve Alfa-Linolenik Asit (Omega-3) içeren yağ asidi profili, kuşburnu tohumu yağını özellikle cilt yenilenmesi ve onarımına yönelik formülasyonlarda yüksek katma değerli ürün geliştirme süreçleri için ideal bir hammadde haline getirmektedir.

Lipidyum’un üretim yaklaşımında, kuşburnu tohumları herhangi bir kimyasal ekstraksiyon veya rafinasyon işlemine tabi tutulmadan, kendine özgü yağ profilini korumaya yönelik olarak tasarlanmış soğuk pres yöntemiyle işlenmektedir. Çok aşamalı filtrasyon süreci, yağın doğal bütünlüğünü korurken tutarlı kalite standartlarının sağlanmasına yardımcı olmakta ve her üretim partisinde sürdürülebilir kalite sunmaktadır.

Paylaş:
Ürüne Genel Bakış

      BELİRTİCİ ÖZELLİKLER

  • * Yüksek Alfa-Linolenik Asit (Omega-3) ve Linoleik Asit (Omega-6) içeriği
    * Doğal A Vitamini (Retinoik Asit) ve E Vitamini içeriği
    * Üstün cilt yenileyici ve nemlendirici özellikler

FONKSİYONEL PARAMETRE

Alfa-Linolenik Asit (Omega-3)

Ticari Varyant
Standart

       KULLANIM ALANLARI

  • Premium kozmetik ve dermatolojik formülasyonlar
  • Yaşlanma karşıtı ve cilt onarımına yönelik ürünler
  • Takviye edici gıda üretim

PAKETLEME OPSİYONLARI

50-500 ml Şişe

30 L Çanta Bidon

190 L Çelik Varil

1000 L IBC

20.000 L Flexi Tank

Item added to cart View Cart Checkout
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.